Over ons

Hartelijk Welkom.nl is een antwoord op vraag hoe regio's, organisaties en plaatsen zichzelf op een eigentijdse en eigen wijze goed op de kaart kunnen zetten.  

 

 

Hartelijk Welkom.nl komt voort uit Bosscher & Klein, bureau voor destinatiemarketing.nl. Lisa Bosscher & Marianne Klein hebben opgeteld meer dan 35 jaar ervaring in het opzetten van sterke organisaties en het uitrollen van de juiste promotie-activiteiten in de vrijetijdsbranche en het zakelijk toerisme.

Hartelijk Welkom.nl is inmiddels uitgebreid door het toetreden van Marije Klein (M Tekst, tekst en communicatiebureau), journaliste, regisseuse, trainer en schrijfster van verschillende artikelen.

 

 

De kennis van Bosscher & Klein, bureau voor destinatiemarketing en Mtekst wordt aangevuld met die van haar samenwerkende partners. Waardoor er altijd een antwoord is op alle vragen van alle klanten en de meest actuele oplossingen kunnen worden aangedragen voor gerezen problemen.  

 

Nieuwe en innovatieve bedrijven die waardevolle diensten aanbieden, worden van harte uitgenodigd om mee te denken over een blijvend actueel aanbod van Hartelijk Welkom.nl. Zelf ook goede ideeën? Neem contact met ons op!