Actueel

Interactieve locatie-button: Wat is er in de omgeving nog meer te doen?

domtoren-nl

Uw bezoeker van uw bestemming, locatie, of tentoonstelling is benieuwd wat er in de directe omgeving nog meer te beleven is. Maar hoe komt hij dit op een eenvoudige manier te weten?

Hartelijk Welkom heeft een instrument ontwikkeld , een online-tool ,waardoor onbeperkt kan worden getoond wat er in de directe omgeving van uw locatie nog meer te doen is. De informatie is actueel en laat op basis van gps zien waar bijvoorbeeld gegeten en gedronken kan worden en welke evenementen gaande zijn. Om de hoek van uw locatie of net wat verder: het wordt allemaal getoond. Wilt u ook een tool voor locatiegebonden informatie? Maar eerst een orienterend gesprek? info@hartelijkwelkom.nl

Open database

hartelijkwelkom.jpg

Het is helemaal niet nodig om zelf een eigen toeristische databasestructuur te ontwikkelen, als anderen dit al lang hebben gedaan. Door gebruik te maken van de kennis over open databases, de ingezette programma's en de strategie erachter, scheelt dit tijd, geld en vaak ook frustraties. Het delen van content gaat tegenwoordig heel erg makkelijk. Weten hoe? Mail naar info@hartelijkwelkom.nl.